Хърватският премиер Андрей Пленкович отново е заразен с коронавирус и му

...
Хърватският премиер Андрей Пленкович отново е заразен с коронавирус и му
Коментари Харесай

Хърватският премиер отново е с коронавирус

Хърватският министър председател Андрей Пленкович още веднъж е инфектиран с коронавирус и му е наложено да остане в изолираност, заяви държавното управление в Туитър, представено от осведомителния уебсайт Индекс.

" Премиерът Андрей Пленкович беше тестван тази заран за ковид, откакто през вчерашния ден прояви признаци на COVID-19 и резултатът беше позитивен. Наложена му е изолираност и той ще продължи да извършва отговорностите си от у дома, спазвайки всички указания на лекари и епидемиолози ", се споделя в известието.

Пленкович е упълномощил вицепремиера и министър по въпросите на ветераните Томо Медвед да привиква и управлява държавните съвещания и да подписва държавни актове.

Членовете на държавното управление и сътрудниците, които са били в непосредствен контакт с премиера, ще съблюдават рекомендациите на Хърватския институт за публично здраве за държанието на лицата, били в непосредствен контакт със инфектирани с ковид. Това включва носене на защитна маска, независимо тестване и други защитни ограничения ", добавя държавното управление.
ТЕМА преди 23 часа 967 преди 2 дни 729 преди 2 дни 383
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР